Dokumentskåp och arkivskåp

Dokumentskåp och arkivskåp

Våra dokumentskåp är praktiska och av hög kvalitet. Förvara viktiga papper och pärmar här inne.

FÖR VILKA PASSAR VÅRA DOKUMENTSKÅP OCH ARKIVSKÅP?

Företag i privat och offentlig sektor är de som köper skåpen. Alla med administrativa behov vinner på att ha dessa för viktiga papper. Ett arkivskåp håller ordning på allt.

TYPER AV SKÅP SOM FINNS

Skåpen finns i olika storlekar och utförande, så att de matchar din inredning. Våra dokumentskåp och arkivskåp är en perfekt lösning för dina dokument och mappar.


Hög svensk kvalitet

Vi är miljömedvetna. De produkter vi säljer en låg miljöpåverkan. Samtliga modeller av skåp är tillverkade helt och hållet i Sverige och är av högsta kvalitet. Byggvarubedömningen har gett utlåtandet “rekommenderas” för produkterna, som är den högsta nivån. Det säger en del. Våra produkter har lång hållbarhet, och en låg livscykelkostnad.

ERFARENHET ATT VARA STOLTA ÖVER

I mer än 30 års tid har vi på Tunnplåt i Gävle AB producerat inredningar till gym, lobbyer och offentliga miljöer. Många olika typer av skåplösningar finns i sortimentet. Vi har produktvarianter i plåt, trä-baserade material och laminat. Skåpen fungerar blanda annat som elevskåp i skolor, förvaringsskåp för kläder, fack för värdesaker, medicinskåp och mycket annat.