Om oss

Tunnplåt i Gävle AB är lokaliserat på Brynäs i Gävle. Vi har en lång tradition inom tillverkning av inredningar såsom klädskåp i plåt och entréinredningar till industri och offentlig förvaltning. Bolaget startade 1986 och vi har genom åren skaffat oss stor kompetens och erfarenhet inom tillverkning av plåtprodukter. Tillsammans med våra kunder har vi utvecklat och konstruerat produkter av hög kvalitet och funktionalitet. Arbetet med att utveckla och förfina produkterna är ett ständigt pågående arbete.

Mycket har hänt sedan starten och produkterna har fått en modern design men grund-konstruktionen har fortfarande den kvalitet som förknippas med svensk verkstadsindustri. Bolaget för denna tradition vidare i försäljningsprocessen ända fram till fullgjord leverans och arbetar efter ledorden hög tillgänglighet och hög tillförlitlighet.

Vi har levererat till projekt i hela Sverige under mer än 30 år och även till Norge, Finland och Danmark. Vi har lyckats konkurrera med hög kvalitet, hög kvalitet, hög tillförlitlighet och stor flexibilitet.

Ledning

woocommerce-placeholder

Malin Svensson

Försäljningschef

Våra skåp – er inredning!

Vi kompromissar aldrig utan levererar alltid produkter av hög kvalitet, hör av dig till oss med eventuella frågor!