Elevskåp för gymnasium

Elevskåp för gymnasium

Söker du praktiska elevskåp för gymnasiet? Välj då Gävle Tunnplåt. Vi garanterar den kvalitet och funktion  som krävs för att möta dina elevers förvaringsbehov. Våra skåp är tillverkade av högkvalitativt stål och är utrustade med kraftiga lås för extra säkerhet, samt kommer i olika storlekar och färger. Läs mer nedan om vad vi erbjuder.

Elevskåp för gymnasium som hjälper eleven

Våra skåp är särskilt anpassade för krävande skolmiljöer, vilket innebär extraförstärkta dörrar och karmar för att stå emot den tuffa behandling som ungdomar kan utsätta saker för. Om någon råkar slå eller sparka på ett av våra skåp, så håller det för det. Givetvis har också våra skåp lås, så att eleverna kan känna sig trygga.

På skåpens insidor finns bokfack för läroböcker och skolmaterial samt en klädkrok med två ankarkrokar för att hänga av sig jackor och väskor. Golvytan är slät och saknar trösklar för att underlätta rengöring. Det går även att välja till en nummerdekal att ha på skåpets dörr.

Förutom att våra gymnasieskåp är praktiska och av hög kvalitet är de också miljövänliga och tillverkade med hänsyn till hållbarhet. 

Beställ dina elevskåp för gymnasium från Gävle Tunnplåt för att skapa en bättre studiemiljö för eleverna.


Hållbara och miljövänliga skåp

Vi på Gävle Tunnplåt tar ansvar för miljön och arbetar aktivt för att minska vår miljöpåverkan. Våra skåp tillverkas helt och hållet i Sverige i högsta kvalitet.

Vi är även stolta över att våra produkter har fått högsta betyg i Byggvarubedömningen, vilket visar att de rekommenderas av experter inom branschen. Detta är en indikation på vår höga kvalitet och lång hållbarhet, vilket också innebär att våra produkter har en låg livscykelkostnad.

Om Gävle Tunnplåt

Vi på Tunnplåt i Gävle AB har lång erfarenhet av att producera högkvalitativa skåp för gym, lobbyer och offentliga miljöer. Vår omfattande produktlinje inkluderar skåp i olika material såsom plåt, trä och laminat, som passar för ett brett spektrum av användningsområden, exempelvis som just elevskåp, förvaringsskåp för kläder, värdefack, medicinskåp och mycket annat.