Skolskåp - skåp för skolor

Skolskåp - skåp för skolor

Vi tillverkar praktiska skolskåp av olika slag. Gävle Tunnplåt är det rätta valet för dig som söker kvalitet och funktionalitet för att möta dina elevers förvaringsbehov. Våra skåp är tillverkade av högkvalitativt stål och är utrustade med robusta lås för extra säkerhet. Dessutom finns de i olika storlekar och färger. Läs mer nedan om vårt erbjudande.

Skolskåp som underlättar för eleven

Våra skolskåp är speciellt utformade för krävande skolmiljöer och har extra förstärkta dörrar och karmar för att klara av den tuffa behandling som ungdomar kan utsätta dem för. Om någon skulle slå eller sparka på ett av våra skåp, så tål de det.

Inuti skåpen finns bokfack för läroböcker och skolmaterial samt en klädkrok med krokar för att hänga av sig jackor och väskor. Golvytan är jämn och saknar trösklar för att underlätta rengöring. Du kan även välja att ha en nummerdekal på skåpets dörr.


Förutom att våra skolskåp är praktiska och av hög kvalitet, så är de också miljövänliga och tillverkade med hänsyn till hållbarhet.

Beställ dina skolskåp från Gävle Tunnplåt för att skapa en bättre studiemiljö för eleverna. Vi är övertygade om att du kommer att uppskatta våra skolskåp och de fördelar de ger både elever och lärare.


Hållbara och miljövänliga skåp

Vi på Gävle Tunnplåt tar ansvar för miljön och arbetar aktivt för att minska vår påverkan på miljön. Våra skåp tillverkas helt och hållet i Sverige med högsta kvalitet. Vi är stolta över att våra produkter har fått högsta betyg i Byggvarubedömningen, vilket visar att de rekommenderas av branschexperter. Detta indikerar vår höga kvalitet och långvarighet, vilket också betyder att våra produkter har en låg livscykelkostnad.


Vi på Tunnplåt i Gävle AB har lång erfarenhet av att tillverka högkvalitativa skåp för gymnasier, entréer och offentliga miljöer. Vår breda produktlinje inkluderar skåp i olika material som plåt, trä och laminat, vilket passar för en mängd olika användningsområden, till exempel som skolskåp, förvaringsskåp för kläder, värdefack, medicinskåp och mycket mer.