Värdeskåp för privat och offentligt

Värdeskåp för företag och offentligt

FÖR VILKA PASSAR VÅRA VÄRDESKÅP?

Söker du högkvalitativa värdeskåp? Företag som är verksamma inom både privat och offentlig sektor använder våra skåp. Praktiska lösningar som ser bra ut och är säkra.

TYPER AV PRODUKTER SOM FINNS

Skåpen finns i olika storlekar och utförande, så att de matchar din inredning. Våra dokumentskåp och arkivskåp är en perfekt lösning för dina dokument och mappar. Vi har olika produkter och lösningar för fack med värdesaker. Det finns de som rymmer mobiltelefon och plånbok, och större varianter som har plats för väskor. Vissa modeller finns med laddningsmöjligheter för mobiltelefoner inuti skåpen. Läs mer om värdefack singel här. Läs mer om värdefack multi här.


Hög svensk kvalitet

Våra produkter har lång hållbarhet, och en låg livscykelkostnad. De är tillverkade av stålplåt och är robusta. De är redo att hänga upp på väggen. De skåp för värdesaker som vi säljer har en låg miljöpåverkan. Samtliga modeller är tillverkade här i Sverige och har en byggkvalitet som fått beröm. Byggvarubedömningen ger utlåtandet “rekommenderas” för produkterna, som är den högsta nivån. Vi är så klart väldigt stolta över detta.

LÅNG ERFARENHET

I över 30 års tid har vi på Tunnplåt i Gävle AB producerat plåtprodukter till privata och offentliga miljöer. Många olika typer av skåplösningar finns i sortimentet. Vi har i andra material som trä-baserade material och laminat. Skåpen fungerar bland annat som elevskåp i skolor, förvaringsskåp för kläder, fack för värdesaker, medicinskåp och mycket annat.